12/1/09

BeRCuTI & MeLaNConG Ke Kota Kinabalu Sabah

Di hadapan Jambatan Tamparuli

Melalui Jambatan Gantung Tamparuli

Posing Gitu, Sampai kat tengah jambatan gayatnyee


Kemashuran Jambatan ini



Kami dah sampai Di sini


Dalam perjalan Mendaki


Makan malam di Medan Selera Water Front KK.


Makan Rumpai laut yang paling best.


Air tak susah di order, dah tersedia diatas meja jus Limau


Chek in Di Aiport Kuching



Sampai di Airport Kota Kinabalu

Pak leh Peniaga Intan belian di pasar Filipin KK


Pemain gitar utama dari sabah. Gitar sabah tu


Segak anak sapa ni?


makan ikan bakar cicah air asam di Night Water front



nasi banyak tak habis laaa... makan lauk je udang ikan siakap.

Bandar KK


Permadangan tepi laut di water front

Cik Habsah dan Cik Ana

Gunung Kinabalu di waktu pagi

Sampai di Kundasang

Lepak di waktu malam di Bandar KK



Dihadapan Pintu masuk Water Front

Semasa nak balik di airport KK sedodon black colour tu baju Gunung kinabalu

posing abis la nyaman gitu, segak2


selepas sarapan pagi di hotel Kundasan


Di belakang sana tu ialah Gunung Kinabalu

di tengah pekan ada ikan layaran besarnya


Dah sampai rumah Masya


Ikan yang paling besar

ikut saya


Bestnya dok sini



Di hadapan Hotel PIne











Pekan KInabalu








Kat pasar Pilipin


Banyak Pilihan di pasar Pilipin

Kira betul2 dik


Pasangan Romantik




Kinabalu Park nak naik Gunung ke?


Sejuk ke?



No comments:

Di tapak perkelahan Desa Pangkalan Tumpat

Di tapak perkelahan Desa Pangkalan Tumpat
Bersama kakak
Hari ini sungguh indah

KENANGAN KAMI

KENANGAN KAMI
Kenangan dari jauh, orang yang membesarkan aku tampa ada hubungan pertalian darah, saya rindu semua

Sayangku

Sayangku
Awek yang cantik dibuai mimpi indah

Gaya

Gaya
Paksu Yang Hensom, Tiada lagi tandingan dengan warga kampungku. berusaha gigih tanda kejayaan mu

Kenangan Raya

Kenangan Raya
dari jauh balik ke kampung membawa kenangan yang indah

Kenangan

Loading...

Kakak Dan Natasya

Kakak Dan Natasya
Kenangan belajar bersama di skts

ANAK@ANAK

ANAK@ANAK

Kawan

Ibu2

Ibu2
IBU@EMAK YG SPOTING